ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ: Στην Β’ ΕΠΣΑ έπειτα από 9 χρόνια!

Η Γ’ Κατηγορία και ο Α’ όμιλος ολοκληρώθηκε και ολοκληρώθηκε πανηγυρικά για τον ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟ Α.Ο. ΡΙΟΛΟΥ που πήρε την άνοδο στη Β΄ Κατηγορία έπειτα από 9 χρόνια!

Η επιστροφή του Κωνσταντίνου Μπακάλη στη θέση του προέδρου και η γενικότερη ενίσχυση του Δ.Σ με την παρουσία του παλιού ποδοσφαιριστή Τάσου Παπαγεωργακόπουλου και την δράση όλων των μελών ήταν η αρχή για να προχωρήσει φέτος η ομάδα.ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ


 

 

 

Ο τελικός απολογισμός (12 νίκες - 3 Ισοπαλίες - 0 Ήττες και συνολική διαφορά τερμάτων 51-13) απέδειξε πως ο Πανμοβριακός ήταν η καλύτερη ομάδα του Ομίλου και μάλιστα ήταν η μοναδική αήττητη στην Γ’ Κατηγορία.

 

Μην ξεχνάμε και την συμμετοχή του σωματείου μέχρι την 4η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (αποκλείστηκε από τον Ατρόμητο Λάππα).

 

Πρωτεργάτης της επιτυχίας ο προπονητής – παίκτης και μέλος του Δ.Σ., Δημήτρης Βαβαρούτας, καθώς επίσης και οι μεταγραφές των Γ. Μητρόπουλου (Λιμνοχώρι) – Ν. Καϊδατζή (Ίκαρος Λακκόπετρας) τέλος η προσθήκη δύο νέων μελών με το νέο έτος από την Προοδευτική Μανωλάδος (Ψιλοπαναγιώτης Πέτρος & Κρητικάκος Τζανέτος ) συνέβαλαν τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας.

 

Το ρόστερ των Πρωταθλητών: Σαιμίρ., Κατρόπουλος Γ., Μητρόπουλος Γ , Παπαγεωργακόπουλος Β., Κατρόπουλος Α., Σκόνδρας(Κ) Α., Αποστολόπουλος Γ., Βασιλόπουλος Ι., Καιδατζής Ν., Παπαγεωργακόπουλος Α, Βαβαρούτας Δ., Δουραμάνης Α., Ευσταθίου Α., Σκόνδρας Γ., Καλογερόπουλος Η., Λιακόπουλος Γ., Μπακάλης Ν., Κουτσούκος Β., Σκόνδρας (Δ)Α., Μπακάλης Α., Τρέκος Ν., Αντωνόπουλος Ν.